بهترین شغل‌ها برای مهاجرت در سال 2023 کدام‌اند؟

زمان مطالعه: 5 دقیقه

زمانی که تصمیم می‌گیرید مهاجرت کنید، شاید مهم‌ترین مسئله برای شما دوری از عزیزان و کشور باشد. البته اهمیت این موضوع قابل انکار نیست، اما واقعیت این است که در روند مهاجرت مسئله «شغل» هم تقریبا به همین اندازه اهمیت دارد. به همین دلیل، بسیاری از افراد مهاجرت از طریق ویزای کاری را ترجیح می‌دهند. دلیل این موضوع این است که بسیاری از کشورهای مهاجرپذیر برای مهاجرانی که به دنبال دریافت ویزای کاری یا اقامت دائم هستند، شرایط ویژه‌ای در نظر می‌گیرند. اگر شما هم به این نوع مهاجرت فکر می‌کنید و برایتان این سوال مطرح است که بهترین شغل‌ها برای مهاجرت در سال 2023 کدام‌اند این مقاله را تا انتها بخوانید.

درخواست ویزای کاری چه افرادی پذیرفته می‌شود؟

سیاست‌های مهاجرتی بیشتر کشورها به این صورت است که مهاجران ماهر در حرفه‌هایی که متقاضیان زیادی دارند، در اولویت هستند. در واقع، شما باید در حرفه خود مهارت کافی داشته باشید و بتوانید با متقاضیان دیگر از سراسر دنیا رقابت کنید. البته این موضوع کاملا منطقی است، زیرا کشور مقصد به دنبال افرادی است که به اقتصاد و بازار کار کشور کمک کرده، کمبود‌های بازار کار را جبران کنند.

 

علاوه بر این، داشتن دانش زبان یکی دیگر از اولویت‌های این کشورها برای مهاجرت است، چرا که فردی که زبان آن کشور را به خوبی صحبت می‌کند، قطعا در تعامل با دیگران در محیط کار موفق‌تر خواهد بود. در نتیجه، این فرد نسبت به افرادی که زبان نمی‌دانند در محیط کار، بهره‌وری بیشتری نیز خواهد داشت و قطعا کارفرمایان نیز چنین فردی را در اولویت جذب قرار می‌دهند.

 

بهترین شغل‌ها برای مهاجرت به آمریکا

متخصصان مراقبت های بهداشتی: شامل پرستاران مورد تایید، پزشکان و فیزیوتراپیست‌ها

توسعه‌دهندگان نرم‌افزار و متخصصان فناوری اطلاعات: به ویژه کسانی که در رایانش ابری، علم داده و امنیت سایبری تجربه دارند.

مهندسان: شامل مهندسان عمران، مکانیک و برق

حسابداران و تحلیلگران مالی: افراد دارای تخصص در امور مالیاتی، حسابرسی و گزارشگری مالی

معلمان: به ویژه کسانی که در موضوعات STEM (علوم، فناوری، مهندسی و ریاضی) تخصص دارند.

پژوهشگران: به ویژه افرادی که در بیوتکنولوژی، داروسازی و علوم محیطی تخصص دارند.

متخصصان حقوقی: وکلا و حقوق‌دانان، با تخصص در قانون مهاجرت و حقوق تجارت بین‌الملل

لطفا به این نکته توجه داشته باشید که توجه تقاضا برای مشاغل خاص بسته به منطقه و ایالت مورد نظر در آمریکا می‌تواند متفاوت باشد. توصیه می‌شود قبل از درخواست مهاجرت، در مورد الزامات و صلاحیت‌های خاص شغل خود در ایالت یا منطقه‌ای که به آن علاقه دارید، تحقیقات کاملی انجام دهید.

 

بهترین شغل‌ها برای مهاجرت به کانادا

کارکنان سلامت: کانادا تقاضای روبه‌رشدی کارکنان حوزه سلامت دارد، افرادی مانند پزشکان، پرستاران، فیزیوتراپیست‌ها و دیگر حرفه‌های پزشکی.

 

شغل‌های مرتبط با فناوری اطلاعات (IT): کانادا صنعت فناوری اطلاعات روبه‌رشدی دارد و به نیروی کار حرفه‌ای IT، به خصوص با تجربه در حوزه هوش مصنوعی و توسعه نرم‌افزار نیازمند است.

مهندسان: کانادا به مهندسان، به خصوص در حوزه‌های مهندسی عمران، مکانیک و برق نیاز دارد. تمرکز روزافزون این کشور بر پایداری و انرژی‌های تجدیدپذیر، نیاز به مهندسانی با تخصص در این حوزه‌ها را افزایش داده است.

حرفه‌های مهارتی: کانادا نیاز زیادی به کارکنان ماهر حرفه‌ای مانند برق‌کاران، لوله‌کش‌ها، نجاران و جوشکاران دارد.

کسانی با تخصص در رشته‌های علوم، فناوری، مهندسی و ریاضیات نیاز دارد.

حرفه‌های مرتبط با کسب‌وکار: کانادا اقتصاد قوی‌ای دارد و به نیروی کار حرفه‌ای باتخصص در حوزه‌های مالی، بازاریابی و منابع انسانی نیاز دارد.

الزامات و شرایط خاص برای هر شغل در کانادا نیز مانند آمریکا به تفکیک استان یا منطقه‌ای که قصد مهاجرت به آن را دارید، متفاوت است. برای درخواست مهاجرت شغلی به کانادا، توصیه می‌کنیم الزامات خاص شغلی و منطقه مدنظرتان را مورد بررسی قرار داده و سپس اقدام به ارسال تقاضای کار کنید.

 

بهترین شغل‌ها برای مهاجرت به آلمان

مهندسان: آلمان به دلیل صنعت خود شناخته شده است و برای متخصصان حرفه‌ای‌ در حوزه‌ های مهندسی مکانیک، مهندسی برق و مهندسی عمران درخواست بسیار زیادی دارد.

کادر درمان: تقاضا برای افراد متخصص در حوزه پزشکی به دلیل جمعیت کهنسال این کشور همواره زیاد بوده است. این افراد شامل پرستاران، پزشکان و سایر رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی می‌شود.

متخصصان فناوری اطلاعات (IT): آلمان صنعت فناوری اطلاعات بسیار قوی‌ای دارد و به افراد حرفه‌ای‌ در حوزه IT به خصوص در حوزه توسعه نرم‌افزار، تجزیه و تحلیل داده‌ها و امنیت سایبری نیازمد است.

متخصصان حوزه فنی و حرفه‌ای: در آلمان برای افراد فنی ماهر در زمینه برق‌کاری، لوله کشی و نجاری شغل‌های زیادی وجود دارد.

پژوهشگران: آلمان با داشتن موسسات فراوان تحقیقاتی محل بسیار مناسبی برای پژوهشگران است و به افراد متخصص در حوزه‌‌های زیست‌فناوری، داروسازی و علوم محیطی نیاز دارد.

حرفه‌های مرتبط با کسب‌وکار: مانند کانادا در آلمان نیز برای متخصصان حوزه ‌های مالی، بازاریابی و منابع انسانی فرصت‌های شغلی زیادی فراهم است.

بهترین شغل‌ها برای مهاجرت به ترکیه

کادر درمان: ترکیه برای پزشکان، پرستاران و سایر افراد فعال در حوزه  کادر درمان درخواست چشمگیری دارد.

کارشناسان فناوری اطلاعات (IT): صنعت فناوری اطلاعات در ترکیه در حال شکوفایی است و به کارشناسان IT ماهر  و باتجربه در زمینه توسعه نرم‌افزار، تحلیل داده‌ها و امنیت سایبری نیاز دارد.

مهندسان: مهندسان همیشه در ترکیه خواهان دارند، به ویژه در حوزه‌های مهندسی عمران، مکانیک و الکترونیک.

معلمان: در ترکیه همیشه به معلمان با تخصص زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم (ESL) و رشته های علمی مهم نیاز است.

تاجران: اگر یک تاجر حرفه‌ای هستید، روی مهاجرت شغلی به ترکیه حساب ویژه باز کنید!

 

چند توصیه به افرادی که به دنبال مهاجرت از طریق ویزای کاری هستند

قبل از ارسال تقاضای ویزای کار به کارفرما به نکات زیر توجه کنید:

تحقیق درباره بازار کار: تحقیق درباره بازار کار در کشور یا منطقه‌ای که قصد دارید به آنجا مهاجرت کنید، مهم است. به این ترتیب، متوجه می‌شوید که دقیقا به چه شکل و تحت چه عنوانی درخواست ویزای کاری داشته باشید.

بررسی الزامات ویزا: الزامات ویزا را برای شغل مورد نظر در کشور مقصد بررسی کنید. برخی کشورها دسته‌بندی خاصی برای ویزای بعضی از حرفه‌ها دارند و ممکن است نیاز به اخذ مجوز کار یا داشتن پیشنهاد کار قبل از درخواست ویزا داشته باشید.

 

ارزیابی مهارت‌های خود: مطمئن شوید که مهارت‌های لازم در حرفه خود را دارید. گذراندن دوره‌های بین‌المللی و اخذ مدارک قابل ترجمه می‌تواند به اثبات تخصص شما کمک بسیار زیادی بکند. حتما در ایران این دوره‌ها را بگذرانید.

شبکه‌سازی: شروع کنید به شبکه‌سازی با متخصصان حوزه کاری خود در کشوری که قصد مهاجرت به آن را دارید. در این صورت احتمال این‌که با فرصت‌های شغلی جدید با شرایط بهتر آشنا شوید افزایش می‌یابد. اساسا داشتن ارتباط به ویژه ارتباط شغلی در مهاجرت شما و یافتن شغل مناسب بسیار تاثیرگذار است. پس در اولین فرصت شرکت‌های فعال در حوزه خود را از طریق جست‌وجو در اینترنت پیدا کرده و به متخصصان آن‌ها ایمیل بزنید.

ساختن رزومه و Cover Letter: یک رزومه و Cover Letter حرفه‌ای بسازید. به راحتی با یک جست‌وجوی ساده در اینترنت می‌توانید قالب‌های رایج رزومه و Cover Letter را پیدا کنید. رعایت استاندارد‌های موجود در این زمینه به کارفرمایان خارجی نشان می‌دهد که شما تا چه اندازه حرفه‌ای هستید.

در نهایت هم اگر قرار بر مهاجرت شد یا اگر برای مصاحبه‌های سفارت خود در کشورهای همسایه نیاز به سفر داشتید، می‌توانید از طریق 1606 بلیط پرواز خود را با بهترین قیمت تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *